Sunday, March 14, 2010

Grapeseed Oil Soft GelBiji anggur mengandungi Oligomeric Proantho Cyanidin atau OPC yang merupakan bahan antioksida dan unsur semulajadi yang penting. Di dalamnya terdapat bahan semulajadi dan tidak bertoksid. Di samping itu, OPC amat kaya dengan protien terutamanya kalogen yang menjadi bahan utama terhadap pembentukan sel dan tisu.

Malah OPC berfungsi 50 kali lebih kuat daripada Vitamin E dan 20 kali lebih berkesan berbanding Vitamin C. Kajian menunjukkan, berbanding tumbuhan lain, OPC paling banyak didapati di dalam biji anggur. Pengambilan OPC tidak akan memberikan sebarang risiko sampingan kepada pengguna.

Antara khasiatnya ialah:

* Mengandungi vitamin A, C, E yag tinggi.
* Menurunkan kolestrol.
* Antikanser.
* Antioksidan.
* Antibakteria.
* Menaikkan HDL, baik untuk jantung.

Kandungan

* 60 (bovine) softgel
* Setiap softgel 500mg

Dapatkan segera. Dijamin HALAL 100%.

Harga Pengguna /
Semenanjung Malaysia: RM 48


Tulisan Pengarah Urusan HPA

Masalah rambut yang luruh boleh dirawat dengan pengambilan grapeseed oil HPA (2x 2). Minyak biji anggur sangat baik bagi memperbaiki aliran darah terutama disekitar kepala. Disamping menyihatkan akar atau umbi rambut , minyak ini juga sebenarnya mengandungi bahan tertentu yang khusus untuk kesihatan rambut.
Selain dari itu tonik pandan juga membantu menjadikan rambut sihat dan hitam disamping mengelakan kekeringan terutama di kulit kepala. Rambut-rambut halus akan mulai tumbuh semula InsyaAllah.

0 comments:

Post a Comment